Medlemskap

Fri konsultation för nya medlemmar som bokar Personlig träning

Vi välkomnar alltid nya medlemmar med en fri halvtimmes konsultation, vid bokning av personlig träning, för ett personligt upplägg. För att du ska få ut det allra bästa och mesta av din träning, vare sig du är nybörjare eller träningsvan som vill ta dina utmaningar till nästa nivå.

Varken bindnings- eller uppsägningstid
Vi är säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så pass säkra att vi varken tillämpar bindnings- eller uppsägningstid på våra gymkort. Hos oss betalar du inte längre än innestående månad om du mot all förmodan väljer att lämna oss.

 • Träning helt på egen hand - endast gymkort

  För dig som bara vill lösa gymkort utan personlig träning. I vårt gym tränar du utan köer till varken träningsredskap eller duschar. Träna en månad: 450:-. Årskort: 4 800:-.

 • Kom igång – 5 PT-pass

  För dig som är nybörjare, vill ta upp din träning igen eller bara behöver lite hjälp med motivationen och nya övningar. Inklusive personligt träningsprogram. Månadspris: 3 700:- (värde 4 350:-)

 • Nu kör vi – 10 PT-pass

  För dig som vill fördjupa dig i träningsövningarna och ta både din form och kondition till nya nivåer. Inklusive personligt träningsprogram. Månadspris: 7 000:- (värde 8 100:-)

 • Livsförändring – 50 PT-pass per år inklusive årskort

  För dig som bestämt dig för att förändra ditt liv och komma i form på riktigt. Inklusive personligt träningsprogram och gymkort som gäller ett helt år. Årspris: 32 000:- (värde 44 700:-)

 • Gruppträning

  För företaget som vill ha en utmanande träning tillsammans i grupp. 2 till 15 personer. Kontakta oss för mer info!

 • Vad passar just dig?

  Din träning är vår styrka och självklart kan vi erbjuda högst personliga träningspaket som anpassas helt efter dina förutsättningar och önskemål. Pris: Fråga oss!